Öne Çıkan Yayın

Kitap Yorumum : Gösteri Peygamberi

29 Nisan 2018 Pazar

Mezun Kaktüs

Herkese merhabalaaaaar :)
  1 haftayı aşkındır aranızda yoktum sizleri o kadar çok özledim ki samimi yorumlarınızı, motivasyonlarınızı ve tabi ki size bir şeyler anlatmayı. Uzun olmasa da kısa bir tatile çıkıp ailemin yanına kaçtım. Nasıl hızlı bir tatil olduysa anlamadan kendimi Alibeyköy otogarında babamla vedalaşmış ve otobüse binmiş halde buldum. Bu aralıkta kendimi deşarj etmek için örgü hobime başvurdum ve çok tatlı minnoş kitap kılıfları, tablet kılıfı ve makyaj çantası ördüm :) Kendim için ufak bir alışverişe çıktım ve yeni kararlar alarak okuluma döndüm. 
  Tüm gece yolda uykusuz geçirip sabahın ilk ışıklarında gün henüz doğuşunun en tatlı zamanındayken yurda girebildim ve çok az bir uykuyla kalkıp benim için en önemli olan bir vakte hazırlanmaya başladım. Bu gece benim en özel ve güzel gecemdi çünkü bu gece mezuniyet balom vardı. Yıllarımızın ve başarılarımın mükafatı olan bu gece için öğle saatinde başladı tatlı telaşlarım... Kuaför, makyaj, saç, giyim ve ulaşım derken mekana girdiğimde çok samimi bir ortam beni karşıladı. Dört yıldır aynı sınıfta olmamıza rağmen ben bu kadar samimiyet ve sıcaklığı ilk defa hissettim. Herkes o kadar muazzamdı ki kendimi ilk defa bu kadar huzurlu bir arkadaş ortamında buldum. Gecenin tek kötü yanı tüm gün aç kaldığım için sağlık problemi yaşadım ilk 1 saat daha sonra yemek yediğimde hemen toparladım çok şükür. Onlardan ayrılmak o kadar zor olacak ki bunu bugün anladım. Bugünden önce olsa çok umursamazdım sanki bir daha mı göreceğim der geçerdim ama içlerinden aynı şehirde yaşadıklarımla en azından ara sıra görüşmeyi çok istiyorum.
    Eh bu kadar yorgun geceden sonra daha yazamayacağım sadece sizlere yaşadığımı hissettirmek istedim. Bundan sonra her gün sizlerle olmaya çalışacağım sınav haftam yaklaşmış olsa da hepinize saygılarımla, iyi geceleriniz olsun.

  

2 yorum: