Öne Çıkan Yayın

Kitap Yorumum : Gösteri Peygamberi

2 Mayıs 2018 Çarşamba

Ağlasam mı Gülsem mi ?

 

Herkese merhabaa, bugün çok garip bir olay yaşadım ve bunu sizlerle paylaşmak istiyorum.
    Geçtiğimiz günlerde bir blogger arkadaşım 1 Kitap 1 Kart etkinliği yapacağını duyurdu. Tabii kitap deyince bende akan sular durur hemen bende katılmak istediğimi belirttim ve söylenen tarihler arasında bence en anlamlı olan kitabı belirtilen kişiye yolladım. Bana kimden kitap geleceği belli değildi heyecanla beklemeye başladım. Etkinlik tarihi sona erdi fakat bana kitap gelmedi. Kendisi iletişime geçerek bana gelecek olan kitapta bir sorun olduğunu belirrti ama kısa sürede elime ulaşacağınıda söyledi. Ardından kargo yola çıktı mesajı geldi bende sabırsızlıkla beklemeye başladım. Günler sonra kargonuz PTT şubesine teslim edilmiştir mesajı geldi ve heyecanla koşarak kargomu almaya gittim. Tabi kargoyu alınca kontrol etmeyi hiç akıl edemedim o heyecanla ve kargoyu açtığımda karşıma alakasız şeyler çıktı(kıyafet, ayakkabı, para gibi). O kadar sinirlendim ve kendimi kötü hissettimki tarifi imkansız. Kitap alsam daha mutlu olurdum derken. Kargodan çıkanlarıda kullanmayacağım diye çok önemsemedim ve okulda unutmuşum. Yaklaşık 2 gün sonra bugün telefonumda bir arama oldu ve arayan PTT şubesindeki hanımefendiydi (o kadar sinirliyim ki hanımefendi demek bile gelmiyor içimden çok cazgır biriydi). Telefonda yanlış kargonun bana verildiğini onu iade etmem gerektiğini çok çirkef bir sesle ve üslupla belirtti. Yapılan hatayı da benimmiş gibi gösterip getirmediğim taktirde kamera kayıtlarını çıkarıp emniyete vereceğini belirterek tehdit etti. Kaybettiğim kargoyu okula aramaya gittim iyiki kimse almamış unuttuğum yerde unuttuğum şekilde duruyordu kimse elini sürmemişti. Alıp kargoyu şubeye gittiğimde sorumlu kişinin suçu kabul etmesine rağmen iş arkadaşının çirkef bir şekilde savunma yapması ve kargoyu verdikten sonra U dönüşü yapıp aslında biz ödemeyi yapacaktık alıcıya demesi sinir sistemimi alt üst etti. Gerçekten cazgır ve çirkef insanları işe aldıkları için bugün PTT'ye çok kızdım. Yaşadığım olayıda anında şikayet ettim umarım hanımefendi gerekli cezayı alır. 
   Kargona ulaştın mı diyen olursa evet kargoma ulaştım çok tatlı bir kitap geldi elime hemde en sevdiğim ve serisini yapmak istediğim bir yazarın kitabı. Şayet bana yollayan kişi bu yazıyı olurda okursa ona defalarca kez teşekkür etmek istiyorum. Sevgiyle kalın :)

8 yorum:

  1. Böyle bir şey yaşadığını bana bildirince ben çok üzüldüm ve tabii Sevgili Beyza'yı da üzdüm.. Buradan bir kere daha özür diliyorum Beyza..
    Her ne kadar bir çok aksiliği ve sorunu yaşamış olmana rağmen yine de kitabına kavuşmuş olman rahatlattı. Bu etkinlikten üzgün ayrılmış olmanı hiç istemezdim..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Olsun bizim için o kadar uğraştın ettin ben sana teşekkür ederim her şey için :)

      Sil
  2. Bunlara rağmen paketi alabilmiş olman ne güzel canım bir kaç ay evvel ben de çok değer verdiğim birine bir paket gönderdim alıcıyı bulamayınca paket açılmış hunharca üstelik içinden beğendikleri ne varsa da alınmıştı bir süre sonra bn iade edildi ama özenle hazirladigim o paketten sadece bir parça kağıt kaldı:))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yinede içeriğindeki eşyanın maddiyatını karşılamaları gerekiyordu açıkçası çok üzüldüm sizin adınıza :( geçmiş olsun sizede

      Sil
  3. Bayağı zorlu yollardan geçmiş bu kitap. Bazen insanlar haksızlıklarını, karşılarındakinden daha çok ses çıkararak bastırmaya çalışıyorlar. Bu da öyle olmuş. Çok geçmiş olsun.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim tek tesellim kitabıma ulaşmış olmak oldu :)

      Sil
  4. Çok geçmis olsun canım benim neyse ki sonu mutlu olmuş biraz olsun ❤😊maalesef ki böyle kendini birşey sanan insanlarımız var ne yazık ki ah ah ben olacaktım o görürdü günü 😡pislik inşallah ettiğini bulur sıkma canını sen o kendini ayıbı ...❤😊sevgiler canım benim

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hakkımı çok savunabilen biri değilim biraz suskun kaldığım için üstüme yıkmaya çalıştı. Şikayetim inşallah işe yarar cezasını alır. Desteğiniz için teşekkür ederim :)

      Sil