Öne Çıkan Yayın

Kitap Yorumum : Gösteri Peygamberi

31 Ekim 2022 Pazartesi

Umut Taciri Gamy Nutrition

  Merhaba sevgili okur nasılsın ? Bugün o kadar sinirliyimki bunu yazıya döküp bir şeyleri birilerine duyurmak istiyorum. Hayatımda kimseyle uğraşmamış, kimsenin etlisine sütlüsüne karışmayan sıradan hayat yaşayan bir vatandaşım. Herkes gibi bende sosyal medya kullanırım ve kendi dünyamla ilgili şeyler paylaşırım. Kimseyi rahatsız etmeden, kimseyi herhangi bir şeye teşvik etmeden. Son iki aydır da kilo vermeye çalışıyorum kendi irademle ve azmimle çok güzel sonuçlarda elde ettim. 

 Sosyal medyamı ise kendimi motive etmek için açtım ve verdiğim kilo rakamlarını, öncesi sonrası görsellerimi paylaşıyorum. Geçen hafta bir takipçim bana mesaj attı. Bir zayıflama hapı satan umut taciri Gamy Nutrition adında bir sayfa benim tüm gönderilerimi "izinsiz, onay almadan" sanki ben onların hapı ile kilo vermişim gibi göstererek paylaşmış yetmemiş bir de bununla reklam satın alıp reklam yapmaya başlamış. O kadar sinirlendim ki hemen sayfaya mesaj attım gönderilerimi kaldırması ile ilgili fakat kendileri beni anında engelledi. Gönderiler kaldırılmadı ve binlerce takipçi edindi hatta edinmeye hala devam ediyor. Biraz bekleyeyim belki kaldırır dedim ama sayfa kesinlikle bunları kaldırmadı. Üstüne televizyonlarda da bununla ilgili bir sürü reklam yayınlamaya başlamışlar. RTÜK normal şartlarda bu tarz şeylere kontrol ederdi ama gözden mi kaçırdı anlamadım doğrusu. 

 Bugün bende dayanamadım gidip konuyla alakalı dilekçemi gerekli merciilere verdim. Çok umut vaat etmediler ama en azından görsellerim kaldırılsın istedim. Çarşamba günü tekrar gidip bir dilekçe daha vereceğim. İnsanların en zayıf noktasından vurmak tam bir umut tacirliği! Emek hırsızlığı ile bunu yapmak tam bir acizlik. Ne kadar garip sayfa hiç iletişim bilgisi yok kargo gönderimi paravan şirket aracılığı ile yapılıyor yani bas bas bağırıyorlar dolandırıcıyız diye ama kimse bunu fark etmiyor sanırım.

 Gamy Nutrition aslında sizi zayıflatacak ürün değil. Sadece emek hırsızlığı yaparak sizin paranızı çalacak bir ürün. Lütfen çevrenizde bu tarz ilaç, çay, kahve alan insanları uyarın. Sizi sizin iradenizden başka hiçbir kafa yapısı zayıflatamaz. Yazık ki bu tarz sayfalar yüzünden ben aktif kullandığım diyet hesabımı bir süre kullanmama kararı aldım. Çalmaya, kopyalamaya devam edecekler bu tarz kalitesiz insanların ekmeğine yağ sürmek istemedim. 

 Bugün kısaca sinirli ve bol koşturmalı geçti sevgili okur. Sen ne düşünüyorsun nasıl bir yol izlemeliyim ? Bir umut taciri ile hiç karşı karşıya kalmadım merak ediyorum insanlar gerçekten bu kadar acımasız mı ? Ya da bu ürünleri alanlar iradelerini koruyamayacak kadar aciz mi ? Peki hukuk yolunda ilerleme kaydetmek bu kadar zor ve meşakkatli miydi her zaman ? Sorular böyle uzar gider. Sevgiler..

                                       Bu sadece tek görselim.. Yukarısındaki yazıda bana ait.


2 yorum:

  1. Ayyy korkunç ya, tabi ki bu sayfalar dolandırıcı ama bazen en yok artık o da düşmez bu batağa dediğimiz insanların bile basireti bağlanır vallahi. Umuyorum ki gerekli işlemler tez zamanda yapılır, kaldırılır görselleriniz.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kesinlikle öyle herkesin görsellerini izinsiz alıp kullanıyorlar. Kötü sonuçlar bekliyor kendilerini ama ne olacak bakalım

      Sil