Öne Çıkan Yayın

Kitap Yorumum : Gösteri Peygamberi

1 Mayıs 2018 Salı

Misafir Blogger Olmak İster misiniz ?

   Herkese merhabalaaar.
  Öncelikle tüm emekçilerimizin 1 Mayıs İşçi Bayramını kutlayarak yazıma başlayacağım. Bugün gezinirken gözüme misafir blogger ile ilgili bir yazı gözüme çarptı. İçeriği çok hoşuma gitti ve bende böyle bir etkinlik yaparak yazmak isteyen blogger arkadaşlarımın yazılarına blogumda yer vererek onlara ulaşmanızı kolaylaştırıp, tanıtımlarını yapmaya karar verdim. Böylece sürekli benim yazılarımı okuyarak sıkılmazsınız ve yeni blog arayışında iseniz daha kolay şekilde ulaşabilirsiniz. 
  Bu konu için her hafta bir misafire yer vermek istiyorum blogumda fakat katılım ve istek nasıl olur bilmiyorum. Konu ve içerik olarak istediğinizi yazmakta serbestsiniz tabiki. Katılmak isteyen arkadaşların yorumda bunu belirtmeleri yeterli olacaktır. Ben onlara ulaşacağım.  Katılacak olan arkadaşlara şimdiden başarılar diliyorum. Sevgiyle kalmanız dileğiyle :)


12 yorum:

  1. Güzel bir proje, evet böyle bir etkinlik yapılacaktı, ama sanırım tarzı biraz farklıydı. Anladığım kadarıyla orada bir grup oluşturma fikri vardı. Ancak devamı gelmedi ya da ben duymadım. Ben de severek katılmak isterim.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhaba, mail adresim g.sari1903@hotmail.com buradan ulaşırsanız detaylı bir şekilde konuşup yazınızı yayınlayabilirim :)

      Sil
  2. Ben de bişeyler yazabilirim🤗

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Merhabaa , mailden bana ulaşırsan yazın hakkında konuşup yayınlayabiliriz :) mailim g.sari1903@hotmail.com

      Sil
  3. Aaa çok güzel bir haber bu, ben seviyorum misafir yazar olmayı da, okumayı da. Senin bu bölümünde de bir çok bilmediğimiz blog yazarıyla tanışmış olacağız :) Hem biraz da hareket olacak bence.
    Belki ben de yazarım, sen bir başlat bakalım :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yazınızı blogumda paylaşmak beni çok mutlu eder kısa zamanda başlıyoruz çok istek olmasada :) mail adresim g.sari1903@hotmail.com

      Sil
  4. Güzel fikirmiş belki bir gün ben de birşeyler karalarım ☺️

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Mutlakaaa yazarsanız benide mutlu edersiniz yazınızı paylaşmakta beni memnun eder :)

      Sil
  5. Merhaba, ben de katılabilirim :)

    YanıtlaSil